Personvernerklæring for Noklus v. 1.3

 

Noklus tar personvern på alvor og vil sørge for å bruke opplysningene vi har i tråd med personopplysningsloven.

Personvernombud

Noklus har samme personvernombud som Haraldsplass Diakonale Sykehus. Du finner mer informasjon ved å følge lenken under.

Personvernombudet på Haraldsplass Diakonale Sykehus

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger

Leder av Noklus, Sverre Sandberg, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvorfor lagrer vi personopplysninger

Grunnlaget for å lagre og behandle personopplysninger er å oppfylle de forpliktelser vi har overfor våre deltakere og leverandører.

Formålet med å behandle personopplysninger er:

  Levering og utvikling av våre produkter og tjenester

  Arrangere kurs og møter

  Oppfølging av deltakere og leverandører

  Analysering av brukeradferd på vårt nettsted

Hvilke typer personopplysninger samler vi inn

Vi behandler følgende personopplysninger fra deltakerne våre, leverandører og brukere av vårt nettsted:

  Informasjon om virksomhet (deltakere og leverandører), som virksomhetens navn, organisasjonsnummer, adresse og kontaktinformasjon

  Informasjon om virksomhetens kontaktpersoner, som navn, e-postadresse, telefonnummer, stilling og rolle

  Informasjon om deltakere av e-læringskurs, som navn, arbeidssted, e-postadresse og stilling

  Informasjon relatert til arrangement (f.eks. kurs og møter) som navn, e-postadresse, telefonnummer, samt informasjon om diett eller allergi

  Informasjon om frivillige som har skrevet under på samtykkeskjema og som deltar i instrumentevalueringer eller gir blod/urin til produksjon av kontrollmateriale (navn, fødselsnummer, adresse, e-postadresse og telefonnummer)

  Teknisk informasjon om bruker av nettsted som IP-adresse og informasjonskapsler

  Informasjon relatert til adferd for bruker av nettsted, som brukes til statistikk om hvilke sider som besøkes og hvor lenge de besøkes

Dine rettigheter

Du har full rett til innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve at opplysninger endres eller slettes. Om du vil benytte deg av dine rettigheter kan du kontakte oss via noklus@noklus.no.

Om du vil vite mer om personopplysningsloven og dine rettigheter, kan du lese mer på Datatilsynets hjemmeside.

Informasjonskapsler

Når du besøker et av Noklus sine nettsteder (f.eks. www.noklus.no), registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en «informasjonskapsel» (cookie). Dette er en liten tekstfil som lagres lokalt hos deg. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel når du besøkte oss sist eller data du har tastet inn i et skjema. Noklus bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk på vår hjemmeside. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å lagre personopplysninger eller for å selge opplysninger til andre.

Informasjonskapsler fra tredje part

Vi benytter informasjonskapsler fra tredje part for å samle inn besøksstatistikk i analyseverktøyet Google Analytics. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkt sidene er mest besøkt osv.

Innstillinger for bruk av informasjonskapsler i nettlesere

Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette ved å gjøre endringer i innstillinger i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser om hvordan du kan du kan slette eller avvise informasjonskapsler.

Lenker

Nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder som vi ikke har kontroll over. Vi er ikke ansvarlig for sikkerheten eller innholdet på disse nettstedene, men tilbyr lenker til disse for å gjøre det enklere for våre besøkende å finne mer informasjon om spesifikke tema.

Endringer i Personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på denne siden.